Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ta jest w moim menu od dawna:)Bardzo nam smakuje,jest lekka i delikatna pomimo dodatku makaronu i majonezu:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Składniki
Makaron ugotować(najlepiej al'dente ,uważać,żeby nie rozgotować).Przelać zimną wodą po ugotowaniu,odcedzić i przełożyć do miski.Szynkę i ogórki pokroić w dość drobną kostkę.Dodać kukurydzę i posiekany szczypiorek.Przyprawić solą i pieprzem.Doprawić majonezem i jogurtem.