Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Idealny na kanapki ,robiony domową metodą. Bardzo soczysty i aromatyczny.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3578
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 403
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3578
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 403
Składniki
Wieczorem wodę wymieszać z przyprawami ,majonezem i musztardą. Zagotować i ostudzić. Rano ,do zimnej zalewy włożyć cały schab. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 min. Zostawić do wystudzenia na 24 godz. Rano ponownie zagotować wodę ,gotować 5 min. Odstawić do ostudzenia na 24 godz. Na następny dzień mięso wyjąć z zalewy.