Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Twaróg mielimy.
Dodajemy masło , jajka , kaszę , mąkę oraz sól -dobrze ucieramy( na początku możemy robic to mikserem , a potem ręcznie .
Formujemy nieduże knedle i wkładamy na osolony wrzątek.
Po tym jak knedle wypłyną na górę gotujemy jeszcze chwilkę.
* Możemy podac na 2 sposoby :- z przyrumienioną na masełku bułką tartą- na słodko( u mnie z sosem z malin i śmietany 30% )
Smacznego!!!