Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 238
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 238
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Składniki
Twaróg mielimy.
Dodajemy masło , jajka , kaszę , mąkę oraz sól -dobrze ucieramy( na początku możemy robic to mikserem , a potem ręcznie .
Formujemy nieduże knedle i wkładamy na osolony wrzątek.
Po tym jak knedle wypłyną na górę gotujemy jeszcze chwilkę.
* Możemy podac na 2 sposoby :- z przyrumienioną na masełku bułką tartą- na słodko( u mnie z sosem z malin i śmietany 30% )
Smacznego!!!