Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne śledzie z cebulką z dodatkiem kopru włoskiego. Koper włoski wspomaga układ oddechowy i razem z cebulką zadziała idealnie na nasze zdrowie. Czyli smacznie i zdrowo na święta. Dzięki lodowatej kąpieli cebula i koper włoski będą chrupiące.
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2854
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3929
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 641
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3858
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2854
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3929
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 641
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3858
Składniki
Śledzie płuczę z zimnej wodzie, osuszam i kroję w kostkę. Koper włoski i cebulę kroję w plasterki i wkładam do lodowatej wody na ok. 30 minut. Potem cebulę z koprem osuszam i kroję na mniejsze kawałki. W misce mieszam śledzie z cebulą, koprem włoskim, doprawiam pieprzem i polewam olejem. Odstawiam do lodówki na czas wymieszania się smaków.