Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne śledzie z cebulką z dodatkiem kopru włoskiego. Koper włoski wspomaga układ oddechowy i razem z cebulką zadziała idealnie na nasze zdrowie. Czyli smacznie i zdrowo na święta. Dzięki lodowatej kąpieli cebula i koper włoski będą chrupiące.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244509
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244509
Składniki
Śledzie płuczę z zimnej wodzie, osuszam i kroję w kostkę. Koper włoski i cebulę kroję w plasterki i wkładam do lodowatej wody na ok. 30 minut. Potem cebulę z koprem osuszam i kroję na mniejsze kawałki. W misce mieszam śledzie z cebulą, koprem włoskim, doprawiam pieprzem i polewam olejem. Odstawiam do lodówki na czas wymieszania się smaków.