Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne śledzie z cebulką z dodatkiem kopru włoskiego. Koper włoski wspomaga układ oddechowy i razem z cebulką zadziała idealnie na nasze zdrowie. Czyli smacznie i zdrowo na święta. Dzięki lodowatej kąpieli cebula i koper włoski będą chrupiące.
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 666
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1335
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1006
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 31
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 666
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1335
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1006
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 31
Składniki
Śledzie płuczę z zimnej wodzie, osuszam i kroję w kostkę. Koper włoski i cebulę kroję w plasterki i wkładam do lodowatej wody na ok. 30 minut. Potem cebulę z koprem osuszam i kroję na mniejsze kawałki. W misce mieszam śledzie z cebulą, koprem włoskim, doprawiam pieprzem i polewam olejem. Odstawiam do lodówki na czas wymieszania się smaków.