Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne śledzie z cebulką z dodatkiem kopru włoskiego. Koper włoski wspomaga układ oddechowy i razem z cebulką zadziała idealnie na nasze zdrowie. Czyli smacznie i zdrowo na święta. Dzięki lodowatej kąpieli cebula i koper włoski będą chrupiące.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7532
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2515
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7532
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2515
Składniki
Śledzie płuczę z zimnej wodzie, osuszam i kroję w kostkę. Koper włoski i cebulę kroję w plasterki i wkładam do lodowatej wody na ok. 30 minut. Potem cebulę z koprem osuszam i kroję na mniejsze kawałki. W misce mieszam śledzie z cebulą, koprem włoskim, doprawiam pieprzem i polewam olejem. Odstawiam do lodówki na czas wymieszania się smaków.