Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Filety wymoczyć, potem pokroić w kawałki. Cebulę posiekać, część pokroić w cieniutki paseczki. Pomarańcze pokroić w ćwiartki. W dużym słoju lub naczyniu układać warstwowo, śledzie, cebulę, pomarańcze i goździki.Zalać olejem, przykryć. Wstawi do lodówki na 24 godziny lub dłużej.