Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować tosty warstwowe.
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 35
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 141
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 493
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 121
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 35
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 141
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 493
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 121
Składniki
Wszystkie składniki opłukać i pokroić w plastry. Pieczywo opiec w opiekaczu, posmarować masłem, następnie położyć sałatę oraz szynkę i ogórek. Na to kładziemy drugą kromkę pieczywa, sałatę ser, pomidor…
Z przygotowanych składników, robimy trzy lub cztery w zależności ile mamy produktów. Gotowe tosty spinamy wykałaczką i przekroić na dwa trójkąty.