Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smarowidło do chleba to domowa wersja pysznej pasty jajecznej z dodatkami. Możesz ją urozmaicić ziołami i położyć prosto na świeże pieczywo. Gotowe smarowidło przechowuj w lodówce do kilku dni.
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 298
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6474
Czy można zrobić pączki w tak prosty sposób? Oczywiście! A do tego wychodzą z...
Odsłon: 39
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 298
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6474
Czy można zrobić pączki w tak prosty sposób? Oczywiście! A do tego wychodzą z...
Odsłon: 39
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, czyli około 10 minut od momentu zagotowania się wody. Obierz i pokrój w drobną kostkę. Przełóż do miski.
Cebulę obierz, a następnie posiekaj drobno. Wyłóż ją na durszlak, zagotuj wodę w czajniku i przelej ją wrzątkiem. Dzięki temu nie będzie tak ostra w smaku. Dodaj cebulę do jajek.
Z pora odkrój białą część i pokrój drobno, dodaj do pozostałych składników. Ser pokrój na małe kostki albo zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Także przełóż do miski. Teraz dopraw swoje smarowidło majonezem, solą i pieprzem.