Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2776
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2329
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2776
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2329
Składniki
Do misy blendera włożyć pokrojone na mniejsze części jajka ugotowane na twardo, ciecierzycę z puszki, miąższ awokado, który od razu można skropić sokiem z cytryny. Dodać obrany i pokrojony w plasterki duży ząbek czosnku, posiekaną natkę pietruszki, olej lniany, pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku. Zrobić gładką masę przy pomocy blendera.
Smacznego.