Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
Do misy blendera włożyć pokrojone na mniejsze części jajka ugotowane na twardo, ciecierzycę z puszki, miąższ awokado, który od razu można skropić sokiem z cytryny. Dodać obrany i pokrojony w plasterki duży ząbek czosnku, posiekaną natkę pietruszki, olej lniany, pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku. Zrobić gładką masę przy pomocy blendera.
Smacznego.