Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często pomysły na dania przychodzą w nocy. Czasami notujemy, jednak w większości przypadków gotujemy. Ten wpadł nam do głowy jakoś po pierwszej. Trzeba było szybko działać :P . Rano tuż-tuż, a śniadanie to podstawa.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20760
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28790
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4422
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20760
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28790
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4422
Składniki
Kasze gotujemy wg przepisu. Osączamy, studzimy. Jajka gotujemy na twardo, rozgniatamy widelcem. Pora siekamy, parzymy, osączamy, studzimy. Natkę siekamy. Wszystkie składniki łączymy z majonezem, do smaku doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą w płynie.