Do góry

Śniadania Przepis na:

Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami.

Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1421 Ocena: 18414

Dodano:

Odsłon: 392

Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami, podana z domowym pieczywem.

Składniki

  • kiełbasa śląska 2 szt.
  • cebula 1 szt.
  • skwarki z boczku
  • Sól
  • chleb 2-3 kromki
  • Smalec
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kiełbaski nacinamy z obu stron, smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy skwarki z boczku i cebulę, smażymy kilka minut.

  2. Usmażone kiełbaski podajemy ze skwarkami i swojskim pieczywem.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń