Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To gęsty koktajl owocowy podawany, jak sama nazwa wskazuje, w miseczce (ang. bowl). Smoothie posypujemy dodatkowo bakaliami i prażonym siemieniem lnianym.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Składniki
Porcja dla 1 lub 2 osób. Orzechy prażymy na suchej patelni pod koniec wrzucamy siemię lniane, chwilę wszystko prażymy. 1 łyżkę orzechów, wiórki kokosowe, banan i kakao blendujemy na gładką masę. Przekładamy do miseczek, posypujemy orzechami i siemieniem.