Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje Wam pomysłu na śniadanie to polecam tą szybką pastę z tuńczyka.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3808
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 703
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3808
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 703
Składniki
Tuńczyka odsączamy z oleju, przekładamy do miseczki. Szczypiorek myjemy i siekamy na mniejsze kawałki. Ugotowane jajka obieramy i kroimy w małą kostkę. Wszystkie składniki mieszamy razem w miseczce, dodajemy sól, pieprz, jogurt i majonez. Mieszamy jeszcze raz i odstawiamy na 5 min. Gotowe. Smacznego!