Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie jesienno - zimowym częściej robię różnego rodzaju pasty do chleba. Tę zrobiłam zupełnie przypadkowo ale wiem, ze już będzie u nas gościła częściej ponieważ bardzo smakowała domownikom. Polecam.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 831
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 910
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 831
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 910
Składniki
Cebulkę drobniutko posiekać, leciutko oprószyć cukrem i odstawić by puściła sok. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić. Twaróg przełożyć do głębokiej miseczki, dodąć cebulkę , pomidory i starty na drobnych oczkach oscypek. Połączyć z gęstą, kwaśną śmietaną. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.