Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie jesienno - zimowym częściej robię różnego rodzaju pasty do chleba. Tę zrobiłam zupełnie przypadkowo ale wiem, ze już będzie u nas gościła częściej ponieważ bardzo smakowała domownikom. Polecam.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1429
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458633
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1713
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1429
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458633
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1713
Składniki
Cebulkę drobniutko posiekać, leciutko oprószyć cukrem i odstawić by puściła sok. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić. Twaróg przełożyć do głębokiej miseczki, dodąć cebulkę , pomidory i starty na drobnych oczkach oscypek. Połączyć z gęstą, kwaśną śmietaną. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.