Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsze moje śniadanie to grzanki ze szpinakiem i sadzonym jajkiem. Pyszne, szybkie i bardzo pożywne. Polecam na syte i bardzo smaczne śniadanko.
patelnia, sitko, łyżka, nóż,
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14439
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14439
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Składniki
Na głębszej patelni rozpuścić masło, dodać obrane pokrojone w plasterki ząbki czosnku, chwilkę podsmażać mieszając, dodać opłukane i osuszone liście szpinaku, dusić aż liście zmiękną a płyn wytworzony wyparuje. Pod koniec doprawić pieprzem i solą do smaku. Szpinak przełożyć na talerz a na tej samej patelni usmażyć jajka sadzone. Przygotować grzanki. Na każdą grzankę nałożyć porcję szpinaku a na szpinak sadzone jajko. Smacznego.
Przygotowanie szpinaku.
Przygotowanie grzanek.