Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti w sosie pomidorowym z mięsem, pieczarkami i cebulą.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1606
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1030
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1606
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1030
Składniki
Sos pomidorowy: Pieczarkę i cebulę drobno kroimy i smażymy na 2 łyżkach oleju. Dodajemy mięso mielone i dokładnie mieszamy rozdrabniając mięso. Doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i czosnkiem.
Do usmażonych składników dodajemy krojone pomidory z puszki, bazylię i drobno pokrojony szczypior.
Mieszamy i zagotowujemy.
Makaron spaghetti gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Do ugotowanego makaronu dodajemy przygotowany sos, mieszamy i nakładamy do talerzy. Smacznego!!!