Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti w sosie pomidorowym z mięsem, pieczarkami i cebulą.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8657
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8657
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Sos pomidorowy: Pieczarkę i cebulę drobno kroimy i smażymy na 2 łyżkach oleju. Dodajemy mięso mielone i dokładnie mieszamy rozdrabniając mięso. Doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i czosnkiem.
Do usmażonych składników dodajemy krojone pomidory z puszki, bazylię i drobno pokrojony szczypior.
Mieszamy i zagotowujemy.
Makaron spaghetti gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Do ugotowanego makaronu dodajemy przygotowany sos, mieszamy i nakładamy do talerzy. Smacznego!!!