Do góry

Śniadania Przepis na:

Spaghetti z sosem pieczarkowym.

Spaghetti z sosem pieczarkowym.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1509 Ocena: 20307

Dodano:

Odsłon: 302

Danie dla amatorów makaronów z sosem, pyszne :)

Składniki

  • Spaghetti 1 opakowanie
  • mielonka z golonki 1 mały słoiczek (swój wyrób), lub kupna konserwa
  • sos pieczarkowy słoik 500 ml (swój wyrób)
  • Sól
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Do przygotowania sosu użyłam wcześniej zrobionego sosu z pieczarek i warzyw, oraz mielonki ze słoiczka, również domowego wyrobu.

  2. W garnczku zagotowujemy sos pieczarkowy z pokrojoną w kostkę mielonką, sos możemy troszkę zagęścić mąką ziemniaczaną i zabielić śmietaną.

  3. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.

  4. Ugotowane spaghetti podajemy polane obficie sosem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń