Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla amatorów makaronów z sosem, pyszne :)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Do przygotowania sosu użyłam wcześniej zrobionego sosu z pieczarek i warzyw, oraz mielonki ze słoiczka, również domowego wyrobu.
W garnczku zagotowujemy sos pieczarkowy z pokrojoną w kostkę mielonką, sos możemy troszkę zagęścić mąką ziemniaczaną i zabielić śmietaną.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Ugotowane spaghetti podajemy polane obficie sosem.