Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, chudziutka szyneczka :) wyśmienita do kanapek jak i na ciepło :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3178
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3178
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
Mięso umyć. W wodzie zagotować wszystkie przyprawy, gotować ok 20 minut, wystudzić. Do wystudzonej zalewy włożyć mięso i odstawić na 3-4 dni w chłodne miejsce. Mięso przełożyć do szynkowara, zamknąć, szynkowar umieścić w garnku na dnie ze ściereczką, do garnka nalać wodę po rant szynkowara. Gotować w 80 stopniach przez 1,5 godziny. Smacznego Ilość soli dobrze jest regulować wg własnego smaku.