Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna domowa szynka z szynkowaru polecam
Przyprawy wsypuję do wody jak czosnek świeży to ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami .
Szynkę do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami
Drugiego dnia gotuje szynkę w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki
trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z szynką z lodówki wyjmuje mięso z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego .
Domowa wędlina z szynkowaru - wiemy, co jemy:)
Odsłon: 3180
Składniki
Przyprawy wsypuję do wody jak czosnek świeży to ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami . Szynkę do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami Drugiego dnia gotuje szynkę w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z szynką z lodówki wyjmuje mięso z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego .
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 33
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1738