Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar wołowy przygotowuję z wołowiny tzw. extra. Można ją posiekać ale ja mielę na dużych oczkach. Obowiązkowo z żółtkiem, ogórkiem kiszonym i cebulką.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 411
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8953
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 411
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8953
Składniki
1. Wołowinę mielę na dużych oczkach maszynki do mielenia mięsa.
2. Doprawiam lekko solą i pieprzem (resztę doprawiania pozostawiam do gustu konsumentów).
3. Formuję kotleciki i robię w środku wgłębienie. 4. Wybijam żółtko.
5. Ogórki i cebulkę kroję w kostkę i wykładam na talerz obok tatara. Smacznego:)