Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały sposób na wykorzystanie czerstwego pieczywa. Tosty francuskie możemy serwować w wersji na słono z wędliną i warzywami lub na słodko w towarzystwie owoców. Można serwować je na śniadanie, kolację lub podwieczorek.
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 148
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 9351
Gulasz cebulowy z szynki podawaj jako obiad lub kolację na ciepło. Najlepiej...
Odsłon: 888
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 148
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 9351
Gulasz cebulowy z szynki podawaj jako obiad lub kolację na ciepło. Najlepiej...
Odsłon: 888
Składniki
Do talerza wbijamy jajka, dodajemy mleko oraz cukier waniliowy bądź przyprawy. Składniki energicznie mieszamy ze sobą do połączenia.
Na patelni roztapiamy dwie łyżki masła. Chleb tostowy obtaczamy w jajku i smażymy z obu stron na wolnym ogniu na złoty kolor.
Tosty francuskie możemy serwować polane miodem bądź syropem klonowym w towarzystwie ulubionych owoców. Cudownie smakują również na słono serwowane z szynką, serem żółtym lub ze szparagami, awokado i jajkiem sadzonym.