Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu, a godne polecenia:)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Składniki
Oczyść 20 dag pieczarek. Pokrój w cieniutkie plasterki, przysmaż na złoto na 2 łyżkach rozgrzanego masła. Przypraw solą, świeżo mielonym pieprzem i suszonym tymiankiem.
Na każdej z czterech kromek pieczywa tostowego ułóż po dwa plasterki serka Hochland Tost. Na nich umieść po porcji pieczarek. Następnie pieczarki przykryj paseczkami sera topionego Hochland gouda.
Tosty włóż do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C (najlepiej włączyć funkcję grill w piekarniku) i zapiekaj do stopienia serków (około 2-3 minuty).
Gotowe tosty przełóż na talerzyk, posyp listkami świeżego tymianku i natychmiast podawaj.