Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu, a godne polecenia:)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1305
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24874
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1305
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24874
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 89
Składniki
Oczyść 20 dag pieczarek. Pokrój w cieniutkie plasterki, przysmaż na złoto na 2 łyżkach rozgrzanego masła. Przypraw solą, świeżo mielonym pieprzem i suszonym tymiankiem.
Na każdej z czterech kromek pieczywa tostowego ułóż po dwa plasterki serka Hochland Tost. Na nich umieść po porcji pieczarek. Następnie pieczarki przykryj paseczkami sera topionego Hochland gouda.
Tosty włóż do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C (najlepiej włączyć funkcję grill w piekarniku) i zapiekaj do stopienia serków (około 2-3 minuty).
Gotowe tosty przełóż na talerzyk, posyp listkami świeżego tymianku i natychmiast podawaj.