Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na chrupiące tosty z pieczarkami, serem, jajkiem i szynką. Smaczne i szybkie śniadanie dla całej rodziny.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182080
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182080
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło. Podsmażamy drobno pokrojoną cebulę i pieczarki. Pieprzymy i dodajemy sos sojowy. Zdejmujemy z ognia.
Chleb tostowy smarujemy z dwóch stron masłem i kładziemy na rozgrzanej patelni. W misce roztrzepujemy jajka. Podnosimy chleb, wlewamy jajka i kładziemy na środku tosty.
Odwracamy całość na drugą stronę. Na jednej części tosta układamy podsmażone pieczarki, szynkę, ser, papryczkę i szczypiorek.
Brzegi jajka składamy do środka i zamykamy tosta. Podsmażamy z jednej i z drugiej strony. Nasz tost jest już gotowy. Smacznego