Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardziej coś na drugie śniadanie, ale na każdą porę dnia świetnie smakuje...:) PS.to bardzo łatwe...
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Sposób przygotowania: Truskawki umyć, obrać, przełożyć do miski i zmiksować na gładki mus. Dodać do truskawek łyżeczkę miodu (najlepiej płynnego) i wymieszać. Truskawkowy mus przełożyć do lodówki. Do miski włożyć jogurt (najlepiej grecki) i wymieszać z pełną łyżeczką miodu aż do uzyskania jednolitej masy. Rozkruszyć bezy na małe kawałki. W misce na zmianę przekładać truskawki i jogurt. Na koniec posypać mus bezą i położyć melisę. Smacznego!!!