Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardziej coś na drugie śniadanie, ale na każdą porę dnia świetnie smakuje...:) PS.to bardzo łatwe...
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 125
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 287
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 335
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 125
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 287
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 335
Składniki
Sposób przygotowania: Truskawki umyć, obrać, przełożyć do miski i zmiksować na gładki mus. Dodać do truskawek łyżeczkę miodu (najlepiej płynnego) i wymieszać. Truskawkowy mus przełożyć do lodówki. Do miski włożyć jogurt (najlepiej grecki) i wymieszać z pełną łyżeczką miodu aż do uzyskania jednolitej masy. Rozkruszyć bezy na małe kawałki. W misce na zmianę przekładać truskawki i jogurt. Na koniec posypać mus bezą i położyć melisę. Smacznego!!!