Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardziej coś na drugie śniadanie, ale na każdą porę dnia świetnie smakuje...:) PS.to bardzo łatwe...
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9198
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2342
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1176
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 206
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9198
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2342
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1176
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 206
Składniki
Sposób przygotowania: Truskawki umyć, obrać, przełożyć do miski i zmiksować na gładki mus. Dodać do truskawek łyżeczkę miodu (najlepiej płynnego) i wymieszać. Truskawkowy mus przełożyć do lodówki. Do miski włożyć jogurt (najlepiej grecki) i wymieszać z pełną łyżeczką miodu aż do uzyskania jednolitej masy. Rozkruszyć bezy na małe kawałki. W misce na zmianę przekładać truskawki i jogurt. Na koniec posypać mus bezą i położyć melisę. Smacznego!!!