Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardziej coś na drugie śniadanie, ale na każdą porę dnia świetnie smakuje...:) PS.to bardzo łatwe...
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 128
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 128
Składniki
Sposób przygotowania: Truskawki umyć, obrać, przełożyć do miski i zmiksować na gładki mus. Dodać do truskawek łyżeczkę miodu (najlepiej płynnego) i wymieszać. Truskawkowy mus przełożyć do lodówki. Do miski włożyć jogurt (najlepiej grecki) i wymieszać z pełną łyżeczką miodu aż do uzyskania jednolitej masy. Rozkruszyć bezy na małe kawałki. W misce na zmianę przekładać truskawki i jogurt. Na koniec posypać mus bezą i położyć melisę. Smacznego!!!