Do góry

Śniadania Przepis na:

Tuńczyk z ananasem

Tuńczyk z ananasem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18902

Dodano:

Odsłon: 478

Wyborne niedzielne śniadanie.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Tuńczyk z ananasem

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytryny. Selera drobno pokroić, wymieszać z tuńczykiem, pokrojonym ananasem i jabłkiem. Dodać majonez, przyprawić od smaku, wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem z dodatkiem masła.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń