Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta i szybka w wykonaniu sałatka w sam raz na kanapki na drugie śniadanie do pracy lub na szybką kolację.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 214
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 214
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Składniki
Tuńczyka odcedzamy z oleju i przekładamy do miski, a następnie dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora oraz pokrojoną w piórka cebulę.
Wszystko dokładnie ze sobą łączymy i doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę przekładamy na talerzyk i pałaszujemy ze smakiem z kromeczką razowego chlebka posmarowanego pysznym masełkiem. Smacznego !!!