Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i naturalnie kolorowy twaróg na pyszne śniadanie. Dodatek czerwonej kapusty naturalnie barwi twaróg.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 316
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2266
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3025
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 660
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 316
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2266
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3025
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 660
Składniki
Twaróg dobrze rozgnieść. Czosnek lekko rozgnieść z 1/2 łyżeczki soli. Kapustę z czosnkiem i solą rozdrobnić, zmiksować stopniowo dodając jogurt naturalny. Do zmiksowanej kapusty, mieszając po łyżce dodawać twaróg, Doprawić solą, pieprzem. Z 8 ząbkami czosnku twaróg jest mocno ostry.