Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i naturalnie kolorowy twaróg na pyszne śniadanie. Dodatek czerwonej kapusty naturalnie barwi twaróg.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3637
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4429
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3637
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4429
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
Twaróg dobrze rozgnieść. Czosnek lekko rozgnieść z 1/2 łyżeczki soli. Kapustę z czosnkiem i solą rozdrobnić, zmiksować stopniowo dodając jogurt naturalny. Do zmiksowanej kapusty, mieszając po łyżce dodawać twaróg, Doprawić solą, pieprzem. Z 8 ząbkami czosnku twaróg jest mocno ostry.