Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i naturalnie kolorowy twaróg na pyszne śniadanie. Dodatek czerwonej kapusty naturalnie barwi twaróg.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Twaróg dobrze rozgnieść. Czosnek lekko rozgnieść z 1/2 łyżeczki soli. Kapustę z czosnkiem i solą rozdrobnić, zmiksować stopniowo dodając jogurt naturalny. Do zmiksowanej kapusty, mieszając po łyżce dodawać twaróg, Doprawić solą, pieprzem. Z 8 ząbkami czosnku twaróg jest mocno ostry.