Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek kokosowo- pomarańczowy podałam na śniadanie ze świeżym chrupiącym pieczywem i świeżo wyciśniętym sokiem pomarańczowym
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112948
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 283
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 620
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 511
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112948
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 283
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 620
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 511
Składniki
Twaróg umieść w miseczce, rozdrobnij, wlej jogurt oraz 1-2 łyżki miodu. Wymieszaj. Dodaj wiórki kokosowe i skórkę pomarańczową. Podawaj ze świeżo wyciśniętym sokiem pomarańczowym. Świeżym pieczywem i konfiturą.