Do góry

Śniadania Przepis na:

Twarożek orzechowo-migdałowy

Twarożek orzechowo-migdałowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 378 Ocena: 16350

Dodano:

Odsłon: 2320

Twarożek na słodko,świetny do pieczywa na śniadanie lub kolację

Składniki

  • twaróg (u mnie w kostce,półtłusty), ilość według potrzeb,u mnie 400 g
  • orzechy (u mnie włoskie), kilka sztuk
  • migdały, parę sztuk
  • Miód, do smaku
  • mleko, według uznania
5-6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Twarożek orzechowo-migdałowy

Przygotowanie

  1. Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)

  2. Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

grazka950 05 listopada 2018 nie jadłam jeszcze w takiej wersji,ale chętnie spróbuję :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń