Do góry

Śniadania Przepis na:

Twarożek orzechowo-migdałowy

Twarożek orzechowo-migdałowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 297 Ocena: 5392

Dodano:

Odsłon: 2218

Twarożek na słodko,świetny do pieczywa na śniadanie lub kolację

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)

  2. Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

grazka950 05 listopada 2018 nie jadłam jeszcze w takiej wersji,ale chętnie spróbuję :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń