Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okazuj się, że można zaskoczyć gości takim śniadaniem. A to proste składniki. Twarożek, szpinak, płatki migdałowe, łosoś i jest pysznie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Do twarożku w salaterce dodać płatki migdałowe oraz bardzo drobno posiekane liście szpinaku. Dodać pieprz cytrynowy i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Podzielić na porcje i na każdej porcji ułożyć zwiniętego łososia. Udekorować listkami szpinaku. Smacznego.