Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pieprzem w roli głównej i bez laktozy
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do twarogu dodałam śmietanę, pieprz i sól. Całość zblendowałam ręcznym malakserem.
Do masy dodałam pokrojona natkę i szalotkę.
Świetnie smakuje także z łososiem ale wolę sam. Smacznego :)