Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest o wiele delikatniejszy w smaku od cebuli, z lekko słodką nutą, idealnie komponuje się z twarożkiem.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20136
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 564
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 726
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7164
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20136
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 564
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 726
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7164
Składniki
Twaróg ze śmietaną i przyprawami zmalaksowałam. Można też rozgnieść widelcem. Por pokroiłam w kostkę i przelałam go wrzątkiem na sicie. Por pozostanie chrupki ale nie będzie twardy. Przelanie wrzątkiem wydobędzie słodkawy smak i pozbawi pora ostrości. Całość wymieszałam.
Smacznego :)