Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest o wiele delikatniejszy w smaku od cebuli, z lekko słodką nutą, idealnie komponuje się z twarożkiem.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5859
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 494
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5859
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 494
Składniki
Twaróg ze śmietaną i przyprawami zmalaksowałam. Można też rozgnieść widelcem. Por pokroiłam w kostkę i przelałam go wrzątkiem na sicie. Por pozostanie chrupki ale nie będzie twardy. Przelanie wrzątkiem wydobędzie słodkawy smak i pozbawi pora ostrości. Całość wymieszałam.
Smacznego :)