Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest o wiele delikatniejszy w smaku od cebuli, z lekko słodką nutą, idealnie komponuje się z twarożkiem.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 166
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2060
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 504
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 166
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2060
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 504
Składniki
Twaróg ze śmietaną i przyprawami zmalaksowałam. Można też rozgnieść widelcem. Por pokroiłam w kostkę i przelałam go wrzątkiem na sicie. Por pozostanie chrupki ale nie będzie twardy. Przelanie wrzątkiem wydobędzie słodkawy smak i pozbawi pora ostrości. Całość wymieszałam.
Smacznego :)