Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest o wiele delikatniejszy w smaku od cebuli, z lekko słodką nutą, idealnie komponuje się z twarożkiem.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12465
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12465
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Składniki
Twaróg ze śmietaną i przyprawami zmalaksowałam. Można też rozgnieść widelcem. Por pokroiłam w kostkę i przelałam go wrzątkiem na sicie. Por pozostanie chrupki ale nie będzie twardy. Przelanie wrzątkiem wydobędzie słodkawy smak i pozbawi pora ostrości. Całość wymieszałam.
Smacznego :)