Do góry

Śniadania Przepis na:

Twarożek z porem

Twarożek z porem

Autor:

Przepisów i artykułów: 691 Ocena: 14273

Dodano:

Odsłon: 355

Por jest o wiele delikatniejszy w smaku od cebuli, z lekko słodką nutą, idealnie komponuje się z twarożkiem.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Twarożek z porem

Przygotowanie

  1. Twaróg ze śmietaną i przyprawami zmalaksowałam. Można też rozgnieść widelcem.

    Por pokroiłam w kostkę i przelałam go wrzątkiem na sicie. Por pozostanie chrupki ale nie będzie twardy. Przelanie wrzątkiem wydobędzie słodkawy smak i pozbawi pora ostrości.

    Całość wymieszałam.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń