Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest o wiele delikatniejszy w smaku od cebuli, z lekko słodką nutą, idealnie komponuje się z twarożkiem.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2253
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1226
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2253
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1226
Składniki
Twaróg ze śmietaną i przyprawami zmalaksowałam. Można też rozgnieść widelcem. Por pokroiłam w kostkę i przelałam go wrzątkiem na sicie. Por pozostanie chrupki ale nie będzie twardy. Przelanie wrzątkiem wydobędzie słodkawy smak i pozbawi pora ostrości. Całość wymieszałam.
Smacznego :)