Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna serowa pasta bez grama soli czy pieprzu. Mimo to ma lekko słonawy smak. W czym tkwi tajemnica? Chudy biały ser połączyłam z kanapkowym serem typu feta. I ot, cała filozofia. Taka pasta na śniadanko... pychotka. Lekka, prosta i przede wszystkim smaczna. Polecam!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2831
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 242
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2831
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 242
Składniki
Ser biały mieszamy z serkiem feta. Dodajemy śmietanę, utartą na tarce o grubych oczkach rzodkiewkę. Całość ucieramy tak, aby składniki ładnie się ze sobą połączyły. Uwaga: Śmietany możecie dodać trochę mniej lub trochę więcej, niż podaję w przepisie. Wszystko zależy od tego, jaką gęstość pasty preferujecie. Smacznego.