Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna serowa pasta bez grama soli czy pieprzu. Mimo to ma lekko słonawy smak. W czym tkwi tajemnica? Chudy biały ser połączyłam z kanapkowym serem typu feta. I ot, cała filozofia. Taka pasta na śniadanko... pychotka. Lekka, prosta i przede wszystkim smaczna. Polecam!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1300
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13742
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1300
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13742
Składniki
Ser biały mieszamy z serkiem feta. Dodajemy śmietanę, utartą na tarce o grubych oczkach rzodkiewkę. Całość ucieramy tak, aby składniki ładnie się ze sobą połączyły. Uwaga: Śmietany możecie dodać trochę mniej lub trochę więcej, niż podaję w przepisie. Wszystko zależy od tego, jaką gęstość pasty preferujecie. Smacznego.