Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna serowa pasta bez grama soli czy pieprzu. Mimo to ma lekko słonawy smak. W czym tkwi tajemnica? Chudy biały ser połączyłam z kanapkowym serem typu feta. I ot, cała filozofia. Taka pasta na śniadanko... pychotka. Lekka, prosta i przede wszystkim smaczna. Polecam!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7504
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2461
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7504
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2461
Składniki
Ser biały mieszamy z serkiem feta. Dodajemy śmietanę, utartą na tarce o grubych oczkach rzodkiewkę. Całość ucieramy tak, aby składniki ładnie się ze sobą połączyły. Uwaga: Śmietany możecie dodać trochę mniej lub trochę więcej, niż podaję w przepisie. Wszystko zależy od tego, jaką gęstość pasty preferujecie. Smacznego.