Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pastę twarogową z warzywami.
Jeśli nie lubimy trzeć chrzanu, kupmy gotowy w słoiczku i połączmy go z tarty...
Odsłon: 36
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1504
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2408
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 706
Jeśli nie lubimy trzeć chrzanu, kupmy gotowy w słoiczku i połączmy go z tarty...
Odsłon: 36
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1504
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2408
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 706
Składniki
Ogórka obrać ze skórki, jeżeli nie mamy ogórka gruntowego a szklarniowy ma duże nasiona, to wydrążyć łyżeczką. Rzodkiewki oczyścić i również zetrzeć na tarce. Wymieszać z twarogiem, śmietaną i przyprawami. podawać na ciemnym pieczywie.