Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pastę twarogową z warzywami.
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 36
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 142
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 493
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 121
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 36
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 142
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 493
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 121
Składniki
Ogórka obrać ze skórki, jeżeli nie mamy ogórka gruntowego a szklarniowy ma duże nasiona, to wydrążyć łyżeczką. Rzodkiewki oczyścić i również zetrzeć na tarce. Wymieszać z twarogiem, śmietaną i przyprawami. podawać na ciemnym pieczywie.