Do góry

Śniadania Przepis na:

Twarożek z warzywami

Twarożek z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 194 Ocena: 1947

Dodano:

Odsłon: 781

Przepis na pastę twarogową z warzywami.

Składniki

  • 250 g sera twarogowego półtłustego
  • ogórki gruntowe
  • 6 rzodkiewek
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • sól, pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ogórka obrać ze skórki, jeżeli nie mamy ogórka gruntowego a szklarniowy ma duże nasiona, to wydrążyć łyżeczką. Rzodkiewki oczyścić i również zetrzeć na tarce.

    Wymieszać z twarogiem, śmietaną i przyprawami. podawać na ciemnym pieczywie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń