Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo Wam kochani polecam tak przygotowaną kaszankę.Nie jemy na co dzień,czasami można pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1099
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4024
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1391
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1099
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4024
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1391
Składniki
Boczek pokroić w grubszą kostkę i stopić. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę,seler naciowy i jabłko. Wszystko podsmażać 10min. Dodać pokrojoną kaszankę,posypać roztartym w dłoniach majerankiem,dodać pieprz i sól jeśli jest potrzeba. Smażyć około 10min.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
Smacznego życzę!