Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo Wam kochani polecam tak przygotowaną kaszankę.Nie jemy na co dzień,czasami można pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 166
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1824
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 249
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 166
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1824
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 249
Składniki
Boczek pokroić w grubszą kostkę i stopić. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę,seler naciowy i jabłko. Wszystko podsmażać 10min. Dodać pokrojoną kaszankę,posypać roztartym w dłoniach majerankiem,dodać pieprz i sól jeśli jest potrzeba. Smażyć około 10min.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
Smacznego życzę!