Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo Wam kochani polecam tak przygotowaną kaszankę.Nie jemy na co dzień,czasami można pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7979
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3370
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 616
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7979
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3370
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 616
Składniki
Boczek pokroić w grubszą kostkę i stopić. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę,seler naciowy i jabłko. Wszystko podsmażać 10min. Dodać pokrojoną kaszankę,posypać roztartym w dłoniach majerankiem,dodać pieprz i sól jeśli jest potrzeba. Smażyć około 10min.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
Smacznego życzę!