Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na ten pomysł wpadła moja córka. Pewnej niedzieli pokręciła się po kuchni i powstało to śniadanie. To świetna alternatywa dla zwykłej jajecznicy.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15038
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1979
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8825
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3173
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15038
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1979
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8825
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3173
Składniki
Kroimy wszystkie składniki w kostkę. Rozgrzewamy patelnię i roztapiamy masło. Następnie wszystkie składniki wrzucamy na patelnię włącznie z jajkami. Solimy. Mieszamy i smażymy do czasu uzyskania odpowiadającej nam konsystencji. Jedni lubią bardziej płynną jajecznicę a drudzy bardziej suchą. Ja osobiście wolę tą pierwszą. Smacznego