Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na wrapa przypominającego tosta.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8308
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 464
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8308
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 464
Składniki
Wrap natnij tam gdzie jest promień koła. Na 1/4 wrapa nałóż i rozsmaruj humus, na kolejną z 4 części połóż ogórka i pomidora. Na kolejną część nałóż szpinak. Na ostatnią część połóż ser. Złóż tak, aby powstał trójkąt.
Włóż na rozgrzaną patelnię bez tłuszczu. Smaż z obu stron na lekko zarumieniony kolor i lekko twardą strukturę.
Gotowy wyłóż na talerz. Polecam podać z ketchupem. Smacznegoo!