Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powiadają , że śniadanie jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia…. To co ja sobie będę żałować ???? Chrupiący croissant , sałata, rzodkiewka, ogórek i jajko w koszulce ???? mmmm poezja ????
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. W małym garnku zagotuj wodę z 1 łyżeczką soli. Jajka wbij osobno do szklanek. Gdy woda zacznie wrzeć wlej jedno jajko i łyżką delikatnie „nakładaj”białko na żółtko i gotuj 3 minuty. Wyjmij za pomocą cedzaka 2. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. Croissanta przetnij wzdłuż na pół 3. Układamy kanapkę: spód croisannta , liście sałaty, wędlina, plasterki rzodkiewki i ogórka, jajka w koszulce. Całość delikatnie solimy