Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na słodkie śniadanie. Zachęcam do spróbowania.
Patelnia, blender
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 45
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 45
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 45
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 45
Składniki
Soczewicę dokładnie prze pukaj, tak aby po pewnym czasie woda po prze pukaniu była czysta. Soczewicę zalej wodą (120ml). Odstaw na 1 h albo na całą noc. Później dodaj jajko i zblenduj na jednolitą masę. Gotową masę wylej na nagrzaną, nasmarowaną oliwą patelnię. Po usmażeniu omleta z obu stron posmaruj w środku puddingiem, do środka włóż owoce, a na wierzchu polej masłem orzechowym. Podawaj z owocami. Smacznego!!!