Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na słodkie śniadanie. Zachęcam do spróbowania.
Patelnia, blender
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4891
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4891
Składniki
Soczewicę dokładnie prze pukaj, tak aby po pewnym czasie woda po prze pukaniu była czysta. Soczewicę zalej wodą (120ml). Odstaw na 1 h albo na całą noc. Później dodaj jajko i zblenduj na jednolitą masę. Gotową masę wylej na nagrzaną, nasmarowaną oliwą patelnię. Po usmażeniu omleta z obu stron posmaruj w środku puddingiem, do środka włóż owoce, a na wierzchu polej masłem orzechowym. Podawaj z owocami. Smacznego!!!