Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gofry z aromatycznym ciastem i wnętrzem z ciągnącym się serem i dodatkami. Super pomysł na śniadanie lub lunchbox.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14638
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19701
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14638
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19701
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto oraz przyprawy miksuję na gładką masę.
Kiełbasę i warzywa kroję w cienkie plasterki. Dwa plastry sera przecinam na pół.
Na rozgrzaną gofrownicę wylewam po 2 łyżki ciasta. Na każdego gofra od razu kładę plaster sera, 3 plastry cukinii, plaster pomidora, 4 plastry kiełbasy i ponownie ser. Wylewam resztę ciasta i zamykam gofrownicę. Gofry są gotowe po około 5 minutach. Podaję je z dodatkiem ketchupu.