Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gofry z aromatycznym ciastem i wnętrzem z ciągnącym się serem i dodatkami. Super pomysł na śniadanie lub lunchbox.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8387
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253700
Polecam.
Odsłon: 1480
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8387
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253700
Polecam.
Odsłon: 1480
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto oraz przyprawy miksuję na gładką masę.
Kiełbasę i warzywa kroję w cienkie plasterki. Dwa plastry sera przecinam na pół.
Na rozgrzaną gofrownicę wylewam po 2 łyżki ciasta. Na każdego gofra od razu kładę plaster sera, 3 plastry cukinii, plaster pomidora, 4 plastry kiełbasy i ponownie ser. Wylewam resztę ciasta i zamykam gofrownicę. Gofry są gotowe po około 5 minutach. Podaję je z dodatkiem ketchupu.