Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gofry z aromatycznym ciastem i wnętrzem z ciągnącym się serem i dodatkami. Super pomysł na śniadanie lub lunchbox.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1098
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 802
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1205
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 272
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1098
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 802
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1205
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 272
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto oraz przyprawy miksuję na gładką masę.
Kiełbasę i warzywa kroję w cienkie plasterki. Dwa plastry sera przecinam na pół.
Na rozgrzaną gofrownicę wylewam po 2 łyżki ciasta. Na każdego gofra od razu kładę plaster sera, 3 plastry cukinii, plaster pomidora, 4 plastry kiełbasy i ponownie ser. Wylewam resztę ciasta i zamykam gofrownicę. Gofry są gotowe po około 5 minutach. Podaję je z dodatkiem ketchupu.