Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gofry z aromatycznym ciastem i wnętrzem z ciągnącym się serem i dodatkami. Super pomysł na śniadanie lub lunchbox.
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 315
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 355
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13149
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 315
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 355
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13149
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 86
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto oraz przyprawy miksuję na gładką masę.
Kiełbasę i warzywa kroję w cienkie plasterki. Dwa plastry sera przecinam na pół.
Na rozgrzaną gofrownicę wylewam po 2 łyżki ciasta. Na każdego gofra od razu kładę plaster sera, 3 plastry cukinii, plaster pomidora, 4 plastry kiełbasy i ponownie ser. Wylewam resztę ciasta i zamykam gofrownicę. Gofry są gotowe po około 5 minutach. Podaję je z dodatkiem ketchupu.