Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gofry z aromatycznym ciastem i wnętrzem z ciągnącym się serem i dodatkami. Super pomysł na śniadanie lub lunchbox.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto oraz przyprawy miksuję na gładką masę.
Kiełbasę i warzywa kroję w cienkie plasterki. Dwa plastry sera przecinam na pół.
Na rozgrzaną gofrownicę wylewam po 2 łyżki ciasta. Na każdego gofra od razu kładę plaster sera, 3 plastry cukinii, plaster pomidora, 4 plastry kiełbasy i ponownie ser. Wylewam resztę ciasta i zamykam gofrownicę. Gofry są gotowe po około 5 minutach. Podaję je z dodatkiem ketchupu.