Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 244
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 223
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1332
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 244
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 223
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1332
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i gotować w niedużej ilości wody (tyle żeby ziemniaki były przykryte). Kiełbasę pokroić w kostkę i dodać do ziemniaków. Gdy ziemniaki będą miękkie dodać barszcz(ja wlewam całą butelkę bo lubię kwaśną zalewajkę), czosnek i przyprawy, zagotować a następnie dodać śmietanę
Jeśli gotujemy z grzybkami to dodajemy je zaraz na początku do ziemniaków i gotujemy razem. Smacznego