Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i delikatne,przesmaczne,polecam wielbicielom cykorii:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1142
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5672
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8766
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18198
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1142
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5672
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8766
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18198
Składniki
Z umytej cykorii wyciąć białe środki,pokroić w paski.Cebulę pokroić w piórka,dać razem z cykorią na patelnię.Dodać masło i zeszklić.Pod koniec duszenia dodać jabłko pokrojone w cieńkie paski oraz posiekany czosnek. Dać wszystkie przyprawy i dusić około 10 min. Bułki przekroić na 3 części,nałożyć farsz,posypać parmezanem i zapiec w piekarniku lub zapiekaczu. Można polać ketchupem.
Smacznego życzę!