Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na zdrowe i szybkie śniadanie? Oto coś dla Ciebie :)
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Ser przekładamy do miseczki, dodajemy mleko i rozrabiamy widelcem na gładką masę. Orzechy siekamy, większość dodajemy do twarogu i mieszamy. Dodajemy 2-3 łyżeczki miodu oraz cynamon i ponownie mieszamy. Twarożek nakładamy na wafle ryżowe lub dobre pełnoziarniste pieczywo, posypujemy żurawiną, resztą posiekanych orzechów i polewamy pozostałym miodem. Szybko, zdrowo i przepysznie po inne fajne przepisy i artykuły zapraszam na www.kateskitchen.pl