Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone jajka która zwiastują święta i wiosnę. Są bardzo szybkie i proste do zrobienia. Rodzina będzie zadowolona i będą zajadać ze smakiem.
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 84
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 537
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 59
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1274
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 415
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 84
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 537
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 59
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1274
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 415
Składniki
Groszek gotuję do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzam i studzę. Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję na pół. Wyjmuję żółtka, przekładam połowę ich do pojemnika wysokiego, dodaję pokrojoną natkę pietruszki, groszek, oliwę. Miksuje blenderem i doprawiam solą, pieprzem. Farsz przekładam do szprycy i napełniam nim połówki jajek.Dekoruję łososiem i pieprzem czerwonym. Sałatę układam na talerzu, dodaję pozostałe żółtka na które wyciskam też zielony farsz, układam pomidorki koktajlowe, papryczkę chili.Polewam sosem, układam jajka.