Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa podana na wielkanocny stół nie musi być kiełbasą z wody:). Prezentuję białą, pieczoną kiełbasę w idealnie pasującym do niej sosie chrzanowym.
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 486
Polecam.
Odsłon: 101
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 105
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 486
Polecam.
Odsłon: 101
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 105
Składniki
Cebulę siekamy, podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy śmietanę, chrzan i przyprawy. Dusimy aż sos zgęstnieje.
Sos wylewamy do naczynia żaroodpornego. Na sosie układamy ponacinane kiełbasy. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni, przez 30 minut. Przed podaniem możemy udekorować posiekanym szczypiorkiem.