Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Biała kiełbasa w cieście"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7774
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 264
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7774
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 264
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Ciasto francuskie rozłóż, pokrój na sześć kawałków. Jajka roztrzep ze szczyptą soli. Namocz w nich kiełbaski, ułóż na cieście, ciasno owiń, zlepiając na końcach. Lekko natnij nożem w kilku miejscach.
Kiełbaski ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Wierzch posmaruj pozostałymi jajkami. Wstaw do rozgrzanego do temp. 180°C piekarnika. Piecz 20 minut. Kiełbaski podawaj na półmisku na sałatach.
<strong>Czas przygotowania: 30 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 2,40 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie