Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na aromatyczną, białą kiełbasę w piwno-cebulowym sosie. Do przygotowania można użyć zarówno kiełbasy parzonej, jak i surowej. Jeśli wybierzemy tę parzoną, to koniecznie trzeba ją ponacinać, żeby nie popękała i nie rozpadła się w czasie gotowania.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 883
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7800
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 166
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 160
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 883
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7800
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 166
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 160
Składniki
Kiełbaski nacinamy, jak do grillowania i podsmażamy z każdej strony na rozgrzanym smalcu. Kiedy już się zrumienią zalewamy je piwem i zmniejszamy ogień. Dodajemy przyprawy i rozgniecione ząbki czosnku, gotujemy aż część piwa się zredukuje.
Cebulę kroimy w dość grube paski i dorzucamy do kiełbasek, dokładnie mieszamy. Gotujemy aż prawie całe piwo odparuje i zostanie gęsty piwno-cebulowy sos.