Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna kolacja.
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21349
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 98
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21349
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 98
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę zalać niewielką ilością wody i gotować powali około 20 minut. Po odparowaniu wody, dodać masło i obsmażyć kiełbasę. Kiełbasę wyjąć i do tego garnka wlać ½ szklanki wody i sok z cytryny. Wsypać starty chleb, zagotować, dodać pokrojone w kostkę korniszony i przyprawić do smaku. Włożyć ponownie kiełbasę i podawać na ciepło z sosem z dodatkiem pieczywa.