Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna kolacja.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 381
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 381
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę zalać niewielką ilością wody i gotować powali około 20 minut. Po odparowaniu wody, dodać masło i obsmażyć kiełbasę. Kiełbasę wyjąć i do tego garnka wlać ½ szklanki wody i sok z cytryny. Wsypać starty chleb, zagotować, dodać pokrojone w kostkę korniszony i przyprawić do smaku. Włożyć ponownie kiełbasę i podawać na ciepło z sosem z dodatkiem pieczywa.