Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna kolacja.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2295
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3341
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1393
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2136
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2295
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3341
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1393
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2136
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę zalać niewielką ilością wody i gotować powali około 20 minut. Po odparowaniu wody, dodać masło i obsmażyć kiełbasę. Kiełbasę wyjąć i do tego garnka wlać ½ szklanki wody i sok z cytryny. Wsypać starty chleb, zagotować, dodać pokrojone w kostkę korniszony i przyprawić do smaku. Włożyć ponownie kiełbasę i podawać na ciepło z sosem z dodatkiem pieczywa.