Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa na inny sposób.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 832
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 832
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę owinąć cienkimi plastrami boczku, końcówki spiąć wykałaczkami i naciąć z góry nożem, po czym w przecięte miejsce wcisnąć po łyżeczce chrzanu. Kiełbasę ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem, posypać pokrojoną cebulą. Piec w temperaturze 160 stopni przez około 25 minut.