Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiad bez "trzymanki" ;) Smacznie, prosto, treściwie <3
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Kiełbasę układamy w naczyniu żaroodpornym. Zalewamy piwem, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie. Cebule siekamy, szklimy na maśle z dodatkiem cukru, dodajemy do kiełbasy. Całość zapiekamy 60 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C.