Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo wilgotne i bardzo smaczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem, mąkę łączymy z sodą, proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. · Do jajek dodajemy olej oraz mąkę z dodatkami, mieszamy dokładnie. · Jabłka obieramy i kroimy w dużą kostkę, dodajemy do ciasta i mieszamy. · Ciasto pieczemy w 2 keksówkach w 180 stopniach C przez 50 minut.