Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo wilgotne i bardzo smaczne.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 74
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2492
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 558
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 887
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 74
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2492
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 558
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 887
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem, mąkę łączymy z sodą, proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. · Do jajek dodajemy olej oraz mąkę z dodatkami, mieszamy dokładnie. · Jabłka obieramy i kroimy w dużą kostkę, dodajemy do ciasta i mieszamy. · Ciasto pieczemy w 2 keksówkach w 180 stopniach C przez 50 minut.