Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo wilgotne i bardzo smaczne.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9517
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3055
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6592
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9517
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3055
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6592
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem, mąkę łączymy z sodą, proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. · Do jajek dodajemy olej oraz mąkę z dodatkami, mieszamy dokładnie. · Jabłka obieramy i kroimy w dużą kostkę, dodajemy do ciasta i mieszamy. · Ciasto pieczemy w 2 keksówkach w 180 stopniach C przez 50 minut.